Beste klanten, vanaf 16 februari t/m 27 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

De 5 beste Occhio lampen in 2023

Het laatste nieuws

25 mei 2023
De 5 beste Knapstein lampen in 2023
22 mei 2023
Lamp boven het kookeiland? Alles wat u moet weten!
14 april 2023
De 5 beste Occhio lampen in 2023
1 april 2023
De 5 grootste voordelen van draadloze lampen

De beste Occhio lampen op basis van design, efficiëntie en kwaliteit.

Als je op zoek bent naar de beste Occhio lampen, dan zijn er diverse factoren om in overweging te nemen. Een van de belangrijkste aspecten is het design van de lampen. De Occhio lampen zijn gemaakt met een eigentijds en innovatief ontwerp, wat resulteert in lampen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige en elegante toevoeging vormen voor elk interieur. Voor de keus van de 5 beste Occhio lampen hebben wij in dit artikel rekening gehouden met het design, de energie-efficiëntie en de lichtkwaliteit. Voor een uitgebreid advies kan u natuurlijk altijd contact opnemen of een bezoek brengen in onze lampen winkel in Heerlen.

1. Occhio Mito

De Mito serie van Occhio combineert elegantie en functionaliteit in een uniek design met rondvormige lampenkappen, wat resulteert in een bijzonder lichteffect. Met verschillende afmetingen en afwerkingen zijn de Mito lampen geschikt voor diverse interieurstijlen. Bovendien zijn ze energie-efficiënt en bieden ze uitstekende lichtkwaliteit. De ronde vorm van de Mito is uiterst geschikt voor het hangen boven een eettafel in de keuken of woonkamer.

2. Occhio Sento Sospeso

De Sospeso serie van Occhio is zeer populair vanwege de slanke en elegante vormgeving, diverse kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn de Sospeso lampen energie-efficiënt dankzij LED-technologie en bieden ze uitstekende lichtkwaliteit. Met het modulaire systeem van Occhio kunnen de lichtinstellingen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. U kunt bijvoorbeeld de hoogte van deze lamp verstellen door hem simpelweg naar onder te trekken.

Met deze flexibiliteit het moderne design dat geschikt is voor bijna iedere woonruimte behoort de Sospeso tot de lijst van de beste Occhio lampen.

3. Occhio Sento Lettura

De Sento Lettura lamp van Occhio is een bijzondere staande lamp met een uniek design, die zowel functioneel als stijlvol is. Met zijn slanke ontwerp straalt de lamp elegantie uit en past hij naadloos in verschillende interieurstijlen. Wat de Sento Lettura lamp echt opvallend maakt, is de verstelbare armatuur, waarmee je de lichtinval gemakkelijk kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften en de gewenste sfeer in de ruimte kunt creëren.

4. Occhio Gioia

De Occhio Gioia is een verbluffend stukje verlichting dat elegantie en functionaliteit combineert op een unieke manier. Wat de Occhio Gioia echter echt bijzonder maakt, is de geavanceerde verlichtingstechnologie die erin is verwerkt. Met het revolutionaire Occhio 3D-systeem kan de lichtbundel van de Gioia flexibel worden aangepast aan de behoeften en stemming van de omgeving. Met een eenvoudige handbeweging kan de lichtintensiteit worden geregeld en kan de richting van het licht worden aangepast.

Met behulp van gebarenherkenning kan de lamp dus worden in- en uitgeschakeld, gedimd en van lichtmodus veranderd worden, allemaal zonder de lamp fysiek aan te raken. Dit zorgt voor een naadloze en intuïtieve gebruikservaring. De Occhio Gioia voegt wat extra’s toe aan iedere omgeving en behoort tot nummer 4 van de beste Occhio lampen.

5. Occhio Più

De Più serie van Occhio is de perfecte keus voor de persoon die op zoek is naar een stijlvolle en minimalistische lamp. Met een slank design hebben de Più lampen een elegante uitstraling. Het is daarbij mogelijk het lichtaanval compleet aan te passen naar je behoeften. Dankzij het gebruik van LED-technologie zijn de Più lampen energiezuinig en bieden ze een uitstekende lichtkwaliteit. Net als de Sento gaat het hier om een elegante lamp die verstelbaar is en behoort daarom ook de een van de beste Occhio lampen.

Samenvatting

Bij de 5 beste Occhio lampen scoor je altijd goed als het gaat om een uniek design en kwaliteit. Een aantal lampen bieden net wat meer flexibiliteit dan andere. De Sento Sospeso serie van Occhio is populair vanwege zijn slanke en elegante vormgeving, diverse kleuren en afwerkingen. De Mito serie combineert elegantie en functionaliteit in een uniek design met rondvormige lampenkappen, wat zorgt voor een bijzonder lichteffect. De Più serie is daarentegen meer een minimalistische lamp met dat goed verstelbaar is. De Gioia serie heeft een uniek en strak ontwerp, waardoor het een echte eyecatcher is in elke ruimte en de Sento Lettura lamp is een bijzondere staande lamp met een uniek design en verstelbare armatuur, perfect voor verschillende verlichtingswensen.

Wil u graag meer weten over de beste Occhio lampen of bent u geïnteresseerd in wellicht een ander merk? Kom dan langs in onze lampen winkel in Heerlen.

Bekijk alle artikelen
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu