Beste klanten, vanaf 16 februari t/m 27 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

De 5 grootste voordelen van draadloze lampen

Het laatste nieuws

25 mei 2023
De 5 beste Knapstein lampen in 2023
22 mei 2023
Lamp boven het kookeiland? Alles wat u moet weten!
14 april 2023
De 5 beste Occhio lampen in 2023
1 april 2023
De 5 grootste voordelen van draadloze lampen

Wat zijn draadloze lampen op accu?

Goede verlichting is onmisbaar in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om werken, ontspannen of veiligheid in huis, verlichting speelt een cruciale rol. De keuze voor de juiste verlichting in of buitenshuis is daarom erg belangrijk. Een steeds meer populaire manier van belichten zijn draadloze lampen op accu of batterij. Er zijn veel voordelen van draadloze lampen als het gaat om flexibiliteit. Bekijk hier alle merken op de website. Lees verder en ontdek de voordelen van draadloze lampen.

Draadloze lampen van Sigor

Voordelen van draadloze lampen

Draadloze lampen zijn de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting. Deze lampen hebben geen snoeren of kabels nodig om te werken. In dit artikel gaan wij het hebben over de 5 belangrijkste voordelen van draadloze lampen, wat zijn draadloze lampen en waarom jij er vandaag nog een moet aanschaffen.

1. Verhoogde flexibiliteit

Er zijn meerdere voordelen van draadloze lampen. Als eerste zijn deze lampen niet afhankelijk van een stopcontact of bedrading, kunnen ze vrijwel overal worden geplaatst en verplaatst. Hierdoor heb je meer vrijheid en keuze bij het creëren van de juiste sfeer en het verlichten van specifieke gebieden in je huis of buitenruimte.

Daarnaast zijn draadloze lampen op accu ook zeer geschikt voor gebruik onderweg, bijvoorbeeld tijdens het kamperen, wandelen of picknicken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een stopcontact of het meenemen van verlengsnoeren en kabels. Met een lamp op accu heb je altijd een betrouwbare lichtbron bij de hand, waar je ook bent.

2. Energie zuinig

Bij Kurnig zijn wij ons bewust van de hoge energiekosten en hebben wij belang tot het milieu. Daarom bieden wij oplossingen die niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar denken wij ook aan uw portemonnee. Het gebruik van draadloze lampen op accu is één van die oplossingen, waarmee u uw energiebewust bezig bent.

Draadloze lampen op accu zijn namelijk energiezuiniger dan traditionele lampen. Dit is omdat de batterijen zodanig zijn ontworpen dat ze langer mee gaan. Daarnaast maken deze soort lampen gebruik van LED verlichting wat energiezuiniger is dan een standaard halogeen lamp. Hierdoor kunt u met een lamp op accu energie besparen en uw energiekosten verlagen.

3. De volgende stap in technologie

Veel draadloze lampen op accu's zijn uitgerust met een slimme technologie. Dit betekent dat ze makkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld lampen die je kunt bedienen met een app op je smartphone, waardoor je de verlichting vanaf afstand kunt aan en uitzetten of dimmen.
Andere lampen hebben bewegingsdetectie of reageren op geluid, waardoor ze automatisch inschakelen wanneer er iemand in de buurt komt of er geluid wordt gemaakt. Dit maakt de lampen erg handig en praktisch in gebruik.

4. Veiliger dan traditionele lampen

Draadloze lampen op accu of batterij zijn over het algemeen veiliger in gebruik dan een traditionele lamp op een stopcontact. Een van de belangrijkste voordelen is dat er geen risico is op kortsluiting met als oorzaak beschadigde draden of stopcontacten. Daarnaast raken de draadloze lampen minder snel oververhit dan een traditionele lamp, zoals een halogeen. Lampen op accu of batterijen blijven koel, zelfs na langdurig gebruik, waardoor ze veilig zijn om te gebruiken in kleine ruimtes of in de buurt van brandbaar materiaal. Neem contact op voor meer informatie over de inrichting van een brandveilige omgeving.

5. Zo voorkomt u een lege accu

Er zijn verschillende methodes om ervoor te zorgen dat je accu altijd vol is. Ten eerste zorgen wij ervoor dat uw lamp is uitgerust met een goede kwaliteit accu en een efficiënte oplader. Dit betekent dat de accu snel oplaadt en het een lange levensduur heeft. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van twee accu’s. Met deze oplossing heeft u altijd licht in huis.

Een andere handige optie is om te kiezen voor lampen met zonne-energie wanneer het gaat om lampen die veel in het buitenlicht staan. Deze lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie en hebben geen stroomvoorziening nodig.

Samenvatting

Er zijn veel voordelen van draadloze lampen of accu. Ze bieden u flexibiliteit en kan u kosten besparen. Ze zijn eenvoudig te installeren en in veel gevallen uitgerust met slimme technologie. Door de kwalitatieve accu's en efficiënte opladers kan u lang vooruit en zit u bijna nooit zonder verlichting.

Bent u geïnteresseerd in een draadloze lamp? Kom langs in onze lampen winkel in Heerlen.

Bekijk alle artikelen
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu