Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

De nummer 1 lampenwinkel in Heerlen

Dé lampenwinkel in Heerlen, waar al sinds 1936 verlichting en sfeer samenkomen. Het adres voor als u op zoek bent naar een uitstekende collectie verlichtingsarmaturen, designlampen, hanglampen en lampenkappen voor vrijwel alle toepassingen in en om uw huis of project. Waar keus uit vele bekende, maar net ook onbekende, merken designverlichting gecombineerd wordt met attractieve trend modellen van alle grote verlichtingsbeurzen.

De nummer 1 lampenwinkel in Heerlen

Uitgebreide vakkennis bij Kurnig licht in Heerlen
Wij helpen u met datgene wat veel mensen één van de moeilijkste keuzes vinden bij het inrichten, het juiste licht verpakt in een perfect passend armatuur vinden. Wij bieden de service waar u naar op zoek bent. Of dit nu in de vorm van een vrijblijvend gesprek in onze winkel in Heerlen is of als lichtadvies en lichtplan op maat bij u thuis.
Neem contact op
Lampenwinkel in Heerlen

Niks minder dan de beste merken

Onze lampenwinkel in Heerlen biedt een brede selectie aan verlichtingsproducten van hoge kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals Occhio, Quasar, prandina en nog veel meer om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten in onze winkel hebben.
Bekijk al onze merken

Lampenwinkel in Heerlen

Ontdek de complete verlichtingservaring
Wij gaan verder dan alleen het verkopen van lampen. Ons doel is u compleet ontzorgen. In onze winkel in Heerlen of bij u op locatie bespreken we graag uw eisen, wensen en mogelijkheden. Het kiezen van verlichting dat perfect aansluit op de stijl én het gevoel van uw interieur is een hele opgave. Dit is waarom u uw aankoop thuis vrijblijvend mag proberen. Tevens zorgen wij ervoor dat de lampen netjes bij u thuis worden afgeleverd en wanneer gewenst, gemonteerd worden.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen

De beste lampenwinkel in Heerlen!

Dus als u op zoek bent naar een lampenwinkel in Heerlen waar kwaliteit, diversiteit en persoonlijke service hand in hand gaan, nodigen we u van harte uit om onze winkel te bezoeken. Laat ons u helpen om de perfecte verlichting te vinden die uw ruimtes transformeert en een warme, uitnodigende sfeer creëert. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te begeleiden bij al uw verlichtingsbehoeften!

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu