Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

Lampenwinkel woonboulevard Heerlen

Bent u op zoek naar een lampenwinkel in de buurt van de woonboulevard in Heerlen? Dan bent u bij Kurnig Licht aan het juist adres. Onze mooie winkel ligt op nog geen 10 minuten rijden van de woonboulevard in Heerlen. Bij ons parkeert u gemakkelijk op loopafstand in van de vele parkeergarages in en rondom Heerlen centrum.

Lampenwinkel woonboulevard Heerlen

Bezoek onze prachtige winkel in Heerlen centrum
Als u op zoek bent naar nieuwe verlichting voor uw huis, advies nodig heeft op het gebied van lampen en verlichting of simpelweg inspiratie op wilt doen dan is een bezoek aan onze lampenwinkel nabij de woonboulevard in Heerlen een goed idee. Wij hebben het grootste assortiment merk verlichting in Heerlen.
Neem contact op
Lampenwinkel in Heerlen

Groot assortiment merk verlichting

In onze prachtige winkel dicht bij de woonboulevard in Heerlen hebben wij een groot assortiment merk lampen voor u. Wij werken onder andere samen met gerenommeerde merken zoals Occhio, Quasar, prandina en nog veel meer. Bij ons bent u altijd welkom.
Bekijk al onze merken

Lampenwinkel woonboulevard Heerlen

Ontdek de complete verlichtingservaring
Een lamp of verlichting kopen doet u met gevoel en op zicht. Dit is hoe wij ons onderscheiden van online winkel. Bij ons kunt u de lampen aanraken en zien hoe ze eruit zien in verschillende lichtomstandigheden. In onze winkel hebben wij verschillende stijlen, vormen en maten voor u om te bekijken. Ons deskundig personeel helpt u met het kiezen van de perfect lamp voor u.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lampenwinkel woonboulevard Heerlen

Lampenwinkel woonboulevard Heerlen

Kurnig Licht is dé lampenwinkel bij uitstek in de bruisende buurt van de woonboulevard in Heerlen! We begrijpen dat verlichting meer is dan alleen het verlichten van een ruimte; het is een essentieel onderdeel van de sfeer en het design van uw huis. Daarom streven we ernaar om u de meest stijlvolle, functionele en inspirerende verlichtingsoplossingen te bieden.

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu