Toekomstverlichting

De Toekomst Verlichting is fabrikant van interieur en projectverlichting en lampenkappen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en fabriceren van exclusieve verlichting, zowel modern als klassiek maar altijd exclusief.

Wij hebben reeds 45 jaar lang ervaring als het gaat om lampenkappen en verlichting van de allerhoogste kwaliteit. De collectie van de Toekomst Verlichting is eigentijds en tijdloos, uniek en altijd up-to-date, de Toekomst Verlichting gebruikt bij het vaardigen van de lampenkappen uitsluitend stoffen en materiaal van de beste klwaiteit en worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd.

Ook bent u bij de toekomst aan het juiste adres voor exclusieve verlichtingsarmaturen, zoals tafellampen, vloerlampen, wandlampen en hanglampen.

Op iedere maandag is onze showroom geopend voor retailers, detaillisten, ontwerpers, architecten en andere zakelijke instanties om onze standaard collectie verlichting te bezichtigen of de eventuele custom made mogelijkheden te bespreken.


Visit Website »