PSMLighting

Sinds de oprichting van psmlighting bvba in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting.
psmlighting bvba is gevestigd in Aalter en ontwerpt en fabriceert zowel verlichtingsarmaturen voor het interieur als voor de tuin.
Omdat de roots van psmlighting in de wereld van de installatie liggen kent Mr. Mortier als geen ander het belang van kwalitatief hoogstaand materiaal en de typische praktische problemen die zich tijdens de installatie van verlichtingsarmaturen kunnen voordoen. Met deze achtergrond worden dan ook armaturen ontworpen waarbij kwaliteit primeert, design het stokpaardje is en gebruiksgemak nooit uit het oog wordt verloren.
Armaturen van psmlighting zijn 100 procent Belgisch en dat vertaalt zich in de korte levertermijnen die we kunnen garanderen. Omdat de producten stuk voor stuk in ons eigen atelier in Aalter gemonteerd worden, kunnen we onze klanten een zeer snelle service aanbieden. We bieden creatieve oplossingen en besteden hierbij de grootste aandacht aan flexibiliteit en een snelle, correcte en klantgerichte service. Psmlighting biedt voor elke vraag en wens een oplossing op maat van de klant. Vandaag stelt het bedrijf ongeveer 25 mensen tewerk en verkoopt in een dertigtal landen.


Visit Website »