Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

Laat hier je lichtplan maken voor de woonkamer

Op zoek naar een lichtplan maken voor de woonkamer? Kurnig Licht staat voor u klaar met deskundig advies. Bekijk ons uitgebreide aanbod van premium verlichtingsmerken op onze website. Deze merken worden zorgvuldig uitgekozen omwille van hun hoogwaardige kwaliteit, innovatieve stijl en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een ontwerp met hedendaagse stijl of een tijdloze creatie, Occhio, Holtkötter en Foscarini en nog veel, veel meer: met ons uitgebreide assortiment van de beste merken voorzien wij u graag van complete lichtplannen met de beste designverlichting die bij uw smaak past.

lichtplan maken voor de woonkamer

Wat houdt een lichtplan laten maken voor de woonkamer in?
Bij Kurnig Licht is een lichtplan maken voor de woonkamer niet enkel het instellen van lampen. Wij begrijpen bij Kurnig Licht als geen ander dat een doordacht lichtplan laten maken voor de woonkamer van onschatbare waarde is voor zowel de uitstraling als functionaliteit. Wij analyseren uw woonkamer tot in de details en vormen vervolgens een plan waarin functionaliteit en stijl hand in hand gaan.

Wij kiezen de juiste armaturen, lampen en lichtbronnen zorgvuldig uit om de gewenste sfeer te vormen. Dit varieert van basisverlichting tot accentverlichting en alles daartussenin. Bij Kurnig Licht streven wij naar perfectie en hebben daarom naast kwalitatieve designlampen van gerenommeerde merken ook mogelijkheden voor gebruiksvriendelijke bediening zoals dimmers en slimme verlichtingssystemen.
Neem contact op
Lichtplan Laten Maken in Echt

De voordelen van een lichtplan maken voor de woonkamer

Bij Kurnig Licht bieden wij een exclusieve selectie van Italiaanse designlampen die bekend staan om hun verfijnde esthetiek en vakmanschap. Onze collectie omvat prachtige verlichtingsoplossingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste standaarden van Italiaans design te voldoen. 
Bekijk al onze merken

Lichtplan maken voor de woonkamer

Waarom ons advies het beste is
Bij Kurnig hechten we veel waarde aan onze kernwaarden bij het adviseren van onze klanten. Allereerst streven we naar integriteit in al onze handelingen. Daarnaast voorzien we onze klanten van eerlijk advies. Door goed te luisteren naar hun behoeften en gerichte vragen te stellen, bieden we advies en vinden we een oplossing voor lichtplan maken voor de woonkamer.

Bij de aankoop van een lamp of lampen is het gevoel en de aanblik essentieel. Hierin onderscheiden wij ons van online winkels. Bij Kurnig kunt u de lampen aanraken en zien hoe ze er onder verschillende lichtomstandigheden uitzien. In onze winkel hebben we een breed scala aan stijlen, vormen en maten voor u gepresenteerd. Ons professionele personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het vinden van de perfecte lamp.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lichtplan laten maken in Heerlen

Persoonlijke service in onze lampenzaak

Kurnig Licht staat bekend om hun klantgerichte benadering. Ze nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, werken nauw met u samen door het hele proces heen, vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van uw lichtplan.

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu