Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

Laat hier je lichtplan maken voor slaapkamer

Ben je op zoek naar een lichtplan maken voor de slaapkamer? Bij Kurnig Licht bieden we deskundig advies op maat. Ontdek ons uitgebreide aanbod van hoogwaardige verlichtingsmerken op onze website. We selecteren deze merken zorgvuldig vanwege hun hoge kwaliteit, innovatieve stijl en duurzaamheid. Of je nu een modern ontwerp of een tijdloze creatie zoekt, met merken zoals Occhio, Holtkötter en Foscarini en nog veel meer. Met ons uitgebreide assortiment voorzien wij u graag van complete lichtplannen met de beste designverlichting die bij uw smaak past.

lichtplan maken voor de slaapkamer

Wat houdt een lichtplan laten maken voor de slaapkamer in?
Bij Kurnig Licht draait een lichtplan maken voor de slaapkamer niet alleen om het plaatsen van lampen. Wij begrijpen als geen ander dat een doordacht lichtplan van onschatbare waarde is voor zowel de uitstraling als de functionaliteit van de ruimte. We analyseren je slaapkamer tot in de kleinste details en creëren een plan waarin functionaliteit en stijl naadloos samengaan.

We selecteren zorgvuldig de juiste armaturen, lampen en lichtbronnen om de gewenste sfeer te bereiken. Dit varieert van basisverlichting tot accentverlichting en alles daartussenin. Bij Kurnig Licht streven we naar perfectie. Daarom bieden we naast kwalitatieve designlampen van gerenommeerde merken ook mogelijkheden voor gebruiksvriendelijke bediening, zoals dimmers en slimme verlichtingssystemen.
Neem contact op
Lichtplan Laten Maken in Echt

De voordelen van een lichtplan maken voor de slaapkamer

Bij Kurnig Licht bieden wij een exclusieve selectie van Italiaanse designlampen die bekend staan om hun verfijnde esthetiek en vakmanschap. Onze collectie omvat prachtige verlichtingsoplossingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste standaarden van Italiaans design te voldoen. 
Bekijk al onze merken

Lichtplan maken voor de slaapkamer

Waarom ons advies het beste is
Bij Kurnig hechten we veel waarde aan onze kernwaarden wanneer we onze klanten adviseren. We streven ernaar altijd integer te handelen en voorzien onze klanten van eerlijk advies. Door aandachtig te luisteren naar de behoeften van onze klanten en gerichte vragen te stellen, bieden we advies en vinden we een oplossing in het geval van lichtplan maken voor de slaapkamer.

Bij de aankoop van een lamp of lampen zijn gevoel en aanblik essentieel. Dit onderscheidt ons van online winkels. Bij Kurnig kun je de lampen aanraken en zien hoe ze er onder verschillende lichtomstandigheden uitzien. In onze winkel hebben we vele stijlen, vormen en maten gepresenteerd voor je bezoek. Ons professionele personeel staat klaar om je te assisteren bij al je vragen en helpt je de perfecte lamp te vinden.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lichtplan laten maken in Heerlen

Persoonlijke service in onze lampenzaak

Kurnig Licht staat bekend om hun klantgerichte benadering. Ze nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, werken nauw met u samen door het hele proces heen, vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van uw lichtplan.

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu