Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

Lichtplan laten maken in Heerlen? Kurnig Licht geeft u het beste advies.

Bent u op zoek naar een lichtplan laten maken in Heerlen? Kurnig Licht biedt u het beste advies. Op onze website kunt u een uitgebreid merkenoverzicht vinden van premium verlichtingsmerken van kwaliteit, innovatie en stijl. Of u nu op zoek bent naar moderne ontwerpen of tijdloze ontwerpen, wij hebben het allemaal. U kunt alle aangegeven merken in onze winkel in Heerlen vinden of eenvoudig een bestelling doen. Onze design merken, van Occhio tot Holtkötter en Foscarini, garanderen de hoogste kwaliteit. Met onze uitgebreide selectie aan verlichtingsmerken helpen wij u graag bij het vinden van de juiste designlampen die passen bij uw stijl en wensen.

Lichtplan Laten Maken In Heerlen

Wat houdt een lichtplan laten maken in Heerlen in?
Een lichtplan bij Kurnig Licht bestaat niet alleen uit het plaatsen van lampen. Of het nu gaat om een huis, kantoor, winkel of buitenomgeving, bij Kurnig Licht weten we dat een doordacht lichtplan laten maken in Heerlen belangrijk is voor de uitstraling en functionaliteit van elke ruimte. 

Wij beginnen met een analyse van uw ruimte door onze experts. Vervolgens creëren wij een plan dat functionaliteit en stijl perfect combineert. Wij selecteren zorgvuldig de juiste armaturen, lampen en lichtbronnen om de gewenste atmosfeer te creëren, van standaard verlichting tot accentverlichting.

We streven bij Kurnig Licht naar perfectie. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige design lampen van bekende merken aan, maar we bieden ook gebruiksvriendelijke bedieningsopties zoals dimmers en slimme verlichtingssystemen.
Neem contact op
Lichtplan laten maken in Heerlen

De voordelen van een lichtplan laten maken in Heerlen

Bij Kurnig Licht bieden wij een exclusieve selectie van Italiaanse designlampen die bekend staan om hun verfijnde esthetiek en vakmanschap. Onze collectie omvat prachtige verlichtingsoplossingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste standaarden van Italiaans design te voldoen. 
Bekijk al onze merken

Lichtplan Laten Maken In Heerlen

Waarom ons advies het beste is
Bij het adviseren van onze klanten hechten we bij Kurnig grote waarde aan onze kernwaarden. In eerste instantie streven we naar integriteit in al onze activiteiten. We geven altijd eerlijk advies in het belang van onze klantne. We luisteren actief naar de behoeften van onze klanten, stellen vragen om ze beter te begrijpen bij het lichtplan laten maken in Heerlen, en bieden vervolgens advies en een passende oplossing. Een lamp of verlichting kopen doet u met gevoel en op zicht. Dit is hoe wij ons onderscheiden van online winkel. Bij ons kunt u de lampen aanraken en zien hoe ze eruit zien in verschillende lichtomstandigheden. In onze winkel hebben wij verschillende stijlen, vormen en maten voor u om te bekijken. Ons deskundig personeel helpt u met het kiezen van de perfect lamp voor u.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lichtplan laten maken in Heerlen

Persoonlijke service in onze lampenzaak

Kurnig Licht staat bekend om hun klantgerichte benadering. Ze nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, werken nauw met u samen door het hele proces heen, vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van uw lichtplan.

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu