Beste klanten, vanaf donderdag 8 februari t/m maandag 19 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

Lichtplan Laten Maken in Echt

Op zoek naar een lichtplan laten maken in Echt? Kurnig Licht staat voor u klaar met deskundig advies. Bekijk ons uitgebreid aanbod van premium verlichtingsmerken op onze website. Deze merken worden zorgvuldig uitgekozen omwille van hun hoogwaardige kwaliteit, innovatieve stijl en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent voor een ontwerp met hedendaagse stijl of een tijdloze creatie. Occhio, Holtkötter en Foscarini en nog veel, veel meer: met ons uitgebreide assortiment van de beste merken voorzien wij u graag van hele lichtplannen met de beste designverlichting die bij uw smaak past.

Lichtplan Laten Maken In Echt

Wat houdt een lichtplan laten maken in Echt in?
Bij Kurnig Licht is een lichtplan niet enkel het instellen van lampen. Wij begrijpen bij Kurnig Licht als geen ander dat een doordacht lichtplan laten maekn in Echt van onschatbare waarde is voor zowel de uitstraling als functionaliteit van iedere woning, elk kantoor, iedere winkel en iedere tuin. Wij analyseren uw ruimte tot in de details en vormen vervolgens een plan waarin functionaliteit en stijl hand in hand gaan.

Wij kiezen de juiste armaturen, lampen en lichtbronnen zorgvuldig uit om de gewenste sfeer te vormen. Dit varieert van basisverlichting tot accentverlichting en alles daartussenin. Bij Kurnig Licht streven wij naar perfectie en hebben daarom naast kwalitatieve designlampen van gerenommeerde merken ook mogelijkheden voor gebruiksvriendelijke bediening zoals dimmers en slimme verlichtingssystemen.

Neem contact op
Lichtplan Laten Maken in Echt

De voordelen van een lichtplan laten maken in Echt

Bij Kurnig Licht bieden wij een exclusieve selectie van Italiaanse designlampen die bekend staan om hun verfijnde esthetiek en vakmanschap. Onze collectie omvat prachtige verlichtingsoplossingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste standaarden van Italiaans design te voldoen. 
Bekijk al onze merken

Lichtplan Laten Maken In Echt

Waarom ons advies het beste is
Wij bij Kurnig hechten veel waarde aan onze kernwaarden wanneer we onze klanten adviseren. Allereerst streven we ernaar te allen tijde integer te handelen. Wij voorzien onze klanten ook van eerlijk advies. Vervolgens, door aandachtig te luisteren naar de behoeften van onze klanten en gerichte vragen te stellen, bieden we dan advies en vinden we een oplossing in het geval van lichtplan laten maken in Echt.

Bij de aankoop van een lamp of lampen is gevoel en aanblik essentieel. Dit is hetgeen waarin wij ons onderscheiden van de online winkels. Bij Kurnig kunt u de lampen aanraken en zien hoe ze er onder verschillende lichtomstandigheden uitzien. In de winkel hebben we vele stijlen, vormen en maten gepresenteerd voor uw bezoek. Ons professioneel personeel zal u assisteren in alle vragen die u mag hebben in met betrekking tot de perfecte lamp voor u.

Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lichtplan laten maken in Heerlen

Persoonlijke service in onze lampenzaak

Kurnig Licht staat bekend om hun klantgerichte benadering. Ze nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, werken nauw met u samen door het hele proces heen, vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van uw lichtplan.

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu