Beste klanten, vanaf donderdag 8 februari t/m maandag 19 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

Het beste lichtadvies in Limburg

Bent u op zoek naar een lichtadvies in Limburg, bij Kurnig licht helpen we u graag met een passend lichtadvies op maat. Ons team van deskundige medewerkers levert advies aansluitend op uw wensen en behoefte. Met ons luxe lampen assortiment, van modern tot klassiek, vind u gegarandeerd de perfecte verlichting die past bij uw smaak en interieur.

Lichtadvies limburg

Uitgebreid lichtadvies bij Kurnig licht in Heerlen
Het creëren van een huiselijke sfeer valt of staat met het kiezen van de juiste verlichting. Doordat de keuze in verlichting heel uitgebreid is tegenwoordig, is het vaak lastig om de perfecte lamp te kiezen. Daarom helpen wij u graag om deze keuze te vergemakkelijken. Of dit nu in de vorm van een vrijblijvend gesprek in onze winkel in Heerlen is of als lichtadvies en lichtplan op maat bij u thuis.

Wij leveren lichtadvies door heel limburg! Samen zorgen we ervoor dat uw huis de warme en uitnodigende sfeer krijgt die u wenst, dankzij de juiste verlichting. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor lichtadvies in Limburg. U zult versteld staan van het verschil dat de juiste verlichting kan maken in uw leefruimte.
Neem contact op
Lichtplan laten maken in Heerlen

Advies op maat met grote merken 

Onze winkel biedt naast een uitstekend lichtadvies in Limburg ook een groot aanbod aan verlichtingsproducten van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan grote merken zoals Occhio, Quasar, prandina en nog veel meer om ervoor te zorgen dat we alleen de hoogste kwaliteit producten in onze winkel hebben.
Bekijk al onze merken

Lichtadvies limburg

Ervaar lichtadvies als nooit te voren.
Bij ons staat de u op de eerste plaats. Ons doel is u compleet ontzorgen. Daarom kunt u terecht in onze winkel of bij u op locatie. Voor het beste lichtadvies op maat bespreken we graag uw eisen, wensen en mogelijkheden. Verlichting moet perfect aansluiten op uw gewenste stijl én het gevoel van uw interieur. 

Bij ons draait alles om het gevoel en de perfecte match te vinden die bij u past. Dit is waarom u uw aankoop thuis vrijblijvend mag proberen. Tevens zorgen wij ervoor dat de lampen netjes bij u thuis worden afgeleverd en wanneer gewenst, gemonteerd worden.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lichtadvies Limburg

Lichtadvies met een persoonlijke aanpak

U bent op zoek naar het beste lichtadvies in limbrug? Zoek niet verder! Bij Kurnig Licht in Heerlen komen al sinds 1936 verlichting en sfeer samen. De plek voor als u op zoek bent naar advies op het gebied van verlichting. Onze deskundige medewerkers helpen u de sfeer van onze lampten te ervaren met vrijblijvende gesprekken en lichtadvies op maat!

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu