Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

Lampenzaak Beek Limburg

Bent u op zoek naar een lampenzaak nabij Beek Limburg, dan is Kurnig Licht de bestemming voor u. Onze unieke winkel is gelegen in het centrum van Heerlen, op een loopafstand van nabijgelegen parkeergarages. Ons team van deskundige medewerkers verwelkomt u graag om kennis te maken met ons breed assoortiment aan luxe lampen. Van modern tot klassiek, u vind gegarandeerd de perfecte verlichting die past bij uw smaak en interieur.

lampenzaak beek limburg

Bezoek onze unieke winkel
Bent u op zoek naar verlichting die een statement maakt in uw interieur en tegelijkertijd functioneel is? Bij Kurnig Licht staan wij klaar om u te adviseren over alles op het gebied van verlichting. 
Onze experts gaan graag de uitdaging aan om aan uw wensen te voldoen.

Of dit nu in de vorm van een vrijblijvend gesprek in onze winkel in Heerlen is of als lichtadvies en lichtplan op maat bij u thuis.
Wij leveren lichtadvies door heel limburg.
Neem contact op
Lampenzaak in Beek Limburg

De beste verlichtingsoplossingen in Beek Limburg

In onze winkel nabij Beek Limburg bieden wij een groot aanbod aan verlichtingsproducten van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan grote merken zoals Occhio, Quasar, prandina en nog veel meer om ervoor te zorgen dat we alleen de hoogste kwaliteit producten in onze winkel hebben.
Bekijk al onze merken

lichtzaak Beek limburg

Bewonder verlichting als nooit te voren.
Bij ons staat de u op de eerste plaats. Ons doel is u compleet ontzorgen. Daarom kunt u terecht in onze winkel of bij u op locatie. Daarmee onderscheiden wij ons van online winkels. In onze winkel kunt u verlichting daadwerkelijk ervaren. Bewonder ons breed assortiment van verschillende stijlen, vormen en maten verlichting.

Bij ons draait alles om het gevoel en de perfecte match te vinden die bij u past.Kom langs in onze winkel en ervaar zelf het verschil dat het persoonlijke advies en de tastbare ervaring bied bij het uitzoeken van uw verlichting.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lampenzaak in Beek Limburg

De mooiste lampenzaak nabij Beek Limburg!

U bent op zoek naar een lampenzaak in Beek limbrug? Zoek niet verder! Bij Kurnig Licht in Heerlen komen al sinds 1936 verlichting en sfeer samen. De plek voor als u op zoek bent naar advies op het gebied van verlichting. Onze deskundige werknemers helpen u verder om de sfeer van onze lampen te ervaren. Met vrijblijvende gesprekken en lichtadvies op maat!

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu