Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

De Nr.1 Lampenwinkel Roermond

De beste lampenwinkel in Roermond biedt een warme sfeer, een hartelijk welkom en persoonlijk advies. Ons brede assortiment omvat lampen in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, zodat u de ideale verlichting kunt vinden die aansluit bij uw smaak en interieur.

Wat wij u bieden in onze lampenwinkel Roermond

Ervaar verlichting in zijn geheel.
Bij Kurnig Licht draait het om meer dan enkel de aanschaf van een lamp of verlichting. In onze lampenwinkel Roermond streven we ernaar u een verlichtingsoplossing te bieden die perfect aansluit bij uw stijl en interieur. Met een uitgebreid assortiment in diverse stijlen, vormen en maten, kunt u bij ons de verlichting zelf zien en beleven.
Neem contact op

Uitsluitend hoogwaardige merken

Bij Kurnig Licht gaat het om meer dan alleen het kopen van een lamp of verlichting. In onze lampenwinkel in Roermond streven we ernaar u een verlichtingsoplossing te bieden die naadloos aansluit bij uw stijl en interieur. Met een breed assortiment aan diverse stijlen, vormen en maten, kunt u bij ons de verlichting zelf ervaren en bekijken. Denk daarbij aan merken als Foscarini, Occhio en Prandina.
Bekijk al onze merken

Bezoek de lampenwinkel Roermond

Bezoek onze winkel in hartje Heerlen, Zuid-Limburg
Wij helpen u graag met een van de meest uitdagende aspecten van het inrichten van uw huis of werkplek: het kiezen van de juiste verlichting met de perfecte armatuur. Bezoek onze lampenwinkel in het hart van Heerlen voor persoonlijk advies op maat. Lees hieronder enkele ervaringen van onze klanten.
Bekijk reviews
lampenwinkel in limburg
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Masterlight

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu