Beste klanten, vanaf 16 februari t/m 27 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

Lampenwinkel Parkstad Limburg

Als u op zoek bent naar een lampenwinkel in Parkstad Limburg, bent u hier aan het juiste adres. Onze winkel is gevestigd in hartje Heerlen en biedt een team van deskundige medewerkers die u graag voorzien van advies. U kunt gemakkelijk parkeren in de nabijgelegen parkeergarage om vervolgens op loopafstand onze winkel binnen te stappen voor een warm welkom. 

Lampenwinkel Parkstad Limburg

Breng een bezoek aan onze schitterende winkel in het centrum van Heerlen
Wij begrijpen dat verlichting een essentiële rol speelt in het creëren van de gewenste ambiance in uw huis. Bij Kurnig Licht staan wij klaar om u te adviseren over wat bij u past en uw huis. Wij zijn experts op het gebied van professioneel lichtadvies en bieden een breed scala aan verlichtingsoplossingen. 

Of u nu langskomt voor een vrijblijvend gesprek in onze winkel in Heerlen of kiest voor een op maat gemaakt lichtadvies en lichtplan bij u thuis, wij staan ten alle tijden voor u klaar.
Neem contact op
Lampenwinkel in Heerlen

Bij ons vindt u de beste verlichtingsoplossingen

In onze lampenwinkel in Parkstad Limburg presenteren u een selectie van hoogwaardige en prestigieuze merken die bekend staan om hun luxe uitstraling en vakmanschap. Deze merken belichamen de perfecte combinatie van elegantie, stijl en top kwaliteit. Denk hierbij aan merken als Occhio, Knapstein, Lodes en Masterlight.
Bekijk al onze merken

Lampenwinkel Parkstad Limburg

Ontdek een wereld van de perfecte verlichtingservaring
Bij Kurnig gaan we verder dan alleen het bieden van een breed assortiment aan lampen. Onze professionals hebben als doel om u volledig te ontzorgen. Dit betekent dat we in onze lampenwinkel in Parkstad Limburg graag de tijd voor u nemen, uw stijl willen begrijpen en willen zorgen dat dit optimaal in uw interieur past.
Neem contact op

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu