Beste klanten, vanaf 16 februari t/m 27 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

De beste lampenwinkel in Zuid-Limburg

Indien u op zoek bent naar een lampenwinkel in het prachtige Zuid-Limburg, dan is Kurnig Licht de juiste keuze voor u. Onze schitterende winkel ligt in het centrum van Heerlen en is op slechts een korte rijafstand van woonboulevard Heerlen. U kunt gemakkelijk parkeren in de nabijgelegen parkeergarages, die zich op loopafstand bevinden van het centrum. Neem hier alvast een kijkje in de beste lampenwinkel van Zuid-Limburg.

Lampenwinkel in Zuid-Limburg

In onze winkel in Heerlen voorzien wij u van uitgebreid advies
Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies bij een van de meest uitdagende aspecten van interieurinrichting: het vinden van de juiste verlichting. Of u nu interesse heeft in een vrijblijvend gesprek of simpelweg behoefte heeft aan lichtadvies en een op maat gemaakt lichtplan voor uw huis. In de beste lampenwinkel in Zuid-Limburg staan wij altijd voor u klaar.
Neem contact op
Lampenwinkel in Heerlen

Bij ons vindt u uitsluitend topmerken

Of uw voorkeur nu uitgaat naar eigentijdse verlichting, tijdloze ontwerpen of unieke lampen, wij beschikken over een uitgebreid assortiment om aan al uw wensen te voldoen. Daarbij werken wij enkel met topmerken als Occhio, Lodes, Masterlight en Knapstein
Bekijk al onze merken

Lampenwinkel in Zuid-Limburg

Ervaar een unieke verlichtingsbeleving
Stap binnen in de beste lampenwinkel van Zuid-Limburg winkel en ervaar een unieke verlichtingsbeleving die u niet online zult vinden. Wij geloven in het belang van persoonlijk contact en het waarnemen van de lampen. In onze winkel kunt u niet alleen de lampen zien, maar ook de sfeer ervan ervaren in diverse lichtomstandigheden. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte verlichting die aan al uw wensen voldoet.
Neem contact op

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu