Beste klanten, vanaf donderdag 8 februari t/m maandag 19 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

De beste lampenwinkel in Limburg

De beste lampenwinkel in Limburg als het gaat om een uitstekende sfeerimpressie, een hartelijk welkom en advies op maat. Ons uitgebreide assortiment bevat lampen in diverse stijlen, van modern tot klassiek, zodat u de perfecte verlichting vindt die past bij uw smaak en interieur.

Wat wij u bieden in onze lampenwinkel in limburg

Ontdek de complete verlichtingservaring
Bij Kurnig Licht gaat het om meer dan alleen het kopen van een lamp of verlichting. In onze lampenwinkel in Limburg is ons doel om u een verlichtingsoplossing te bieden die bij u en uw interieurstijl past. Met een uitgebreid assortiment in verschillende stijlen, vormen en maten kunt u bij ons de verlichting met eigen ogen zien en het gevoel ervaren.
Neem contact op

Uitsluitend hoogwaardige merken

In onze lampenwinkel in Limburg kunt u verzekerd zijn van een selectie die uitsluitend bestaat uit hoogwaardige merken. Wij streven ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en duurzaamheid te bieden door het aanbod van enkel hoogwaardige merken. Denk daarbij aan merken als Foscarini, Occhio en Prandina.
Bekijk al onze merken

Bezoek de lampenwinkel in Limburg

Bezoek onze winkel in hartje Heerlen, Zuid-Limburg
Wij staan voor u klaar als het gaat om een van de meest uitdagende aspecten van het inrichten van uw huis of werkplek. Het kiezen van de juiste verlichting met een perfect passende armatuur. Een bezoek aan onze lampenwinkel in hartje Heerlen zorgt ervoor dat u advies op maat krijgt. Bekijk hier onder enkele klantenervaringen.
Bekijk reviews
lampenwinkel in limburg
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Masterlight

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu