Beste klanten, vanaf donderdag 8 februari t/m maandag 19 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

Italiaanse Design Lampen en Merken

Bij Kurnig Licht bieden wij u de beste Italiaanse designlampen en merken. Ontdek samen met ons de verlichting dat bij u past. Wij bieden een ruimte met keuze uit vele bekende, maar ook minder bekende, merken designverlichting. Onze collectie bevat modellen die we zorgvuldig selecteren op basis van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Bezoek onze lampenwinkel in Heerlen of neem contact op voor het beste advies op maat.

Italiaanse Design Lampen en Merken

De nieuwste trends in de Italiaanse lampenindustrie
Bij Kurnig Licht onderscheiden we ons met onze vakkennis als het gaat om Italiaanse design lampen en merken. Onze experts weten alles over hoogwaardige verlichting binnen de Italiaanse verlichtingsindustrie. Of het nu gaat om iconische lampen van gerenommeerde Italiaanse merken of om de nieuwste trends, wij delen graag onze inzichten en begeleiden u bij het ontdekken van de perfecte verlichting dat past bij uw stijl. Bij Kurnig Licht staan we garant voor de beste verlichtingservaring die op u persoonlijk aansluit.
Neem contact op
Italiaanse Design Lampen en Merken

Premium verlichtingsmerken van hoge kwaliteit

In onze lampenwinkel vindt u een uitgebreide selectie hoogwaardige verlichting. Wij hebben nauwe samenwerkingen met vooraanstaande merken, waaronder Artemide, Foscarini, Lodes  en Prandina, om ervoor te zorgen dat ons assortiment enkel de allerbeste producten omvat. Bij Kurnig Licht presenteren we niet alleen Italiaanse Design Lampen en Merken, maar bieden we ook een gevarieerde collectie van andere niet-Italiaanse merken.
Bekijk al onze merken

Italiaanse Design Lampen en Merken

Uitgebreid advies in onze Lamenwinkel In Heerlen
Bij Kurnig Licht in Heerlen streven we naar deskundig advies als het gaat om de perfecte verlichting voor uw behoeften. Ook naast de Italiaanse Design Lampen en Merken geven wij u graag advies welke andere lampen aan uw behoeften kunnen voorzien. Ons doel is om niet alleen tevreden klanten te hebben, maar ook om een verlichtingservaring te bieden die aansluit bij hun individuele smaak en levensstijl. Bezoek Kurnig Licht voor passend advies en ontdek de verlichting die uw verwachtingen overtreft.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
Lampenadvies in Heerlen

Het beste advies voor Italiaans Design!

Indien u op zoek bent naar een lampenwinkel in Heerlen waar hoogwaardige Italiaanse designs, diversiteit en persoonlijke service samenkomen, nodigen wij u van harte uit om onze winkel te bezoeken. Laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de perfecte Italiaanse verlichting die de perfecte sfeer creëert.
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu