Beste klanten, vanaf 16 februari t/m 27 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

Kurnig Licht

Ontdek de complete verlichtingservaring

In onze winkel vindt u een brede collectie verlichtingsarmaturen, designlampen, hanglampen en lampenkappen voor diverse toepassingen. Wij bieden keuze uit bekende en minder bekende merken designverlichting, evenals trendy modellen van grote verlichtingsbeurzen. Onze deskundige medewerkers helpen u bij het maken van de juiste keuze en bieden vrijblijvende gesprekken en lichtadvies op maat. Bij ons kunt u zelfs lampenkappen op maat laten maken. Bezoek onze 'merken pagina' voor inspiratie en kom langs in onze winkel in het centrum van Heerlen om ons aanbod te ontdekken.
Bezoek onze winkel
Lampenwinkel in Heerlen

Gratis licht advies

Om het meest optimale en vakkundige advies te realiseren kan het nuttig zijn om de situatie ter plaatse te beoordelen. Wij ervaren dan de sfeer in Uw woning of de speciale omstandigheden van Uw project en zien ter plekke welke problemen en mogelijkheden er op licht gebied zijn. In goed overleg met U kan een van onze lichtadviseurs dan een passend lichtadvies opstellen. Voor U natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Licht op zicht

Velen vinden het kiezen van de juiste verlichting een van de moeilijkste aspecten van het inrichten, om U daarbij te helpen geven wij U de mogelijkheid om de verlichting voor aankoop vrijblijvend op zicht thuis uit te proberen. Wij zijn niet zomaar een lampenwinkel met mooie designverlichting. Wij bieden u de gelegenheid om het juiste gevoel en de juiste sfeer over te brengen.

Bezorging & montage

Accurate montage van verlichtingsarmaturen en/of het aanpassen van het armatuur aan de situatie bij U thuis is specialistenwerk. Indien gewenst kunt U dan ook gebruik maken van onze vaste partner voor montagediensten die de gekozen verlichting vakkundig voor U vervoert en installeert.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu