Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

De nr.1 lampenzaak in Weert


Bent u op zoek naar de Nr.1 lampenzaak in Weert? Dan is Kurnig een goede keuze voor u. Door het uitgebreide assortiment dat aangeboden wordt, met merken zoals; Catellani & Smith, Belux, Foscarini, Occhio en nog genoeg andere hoogwaardige merken is er voor ieder wat wils. Bij Kurnig specialiseren wij ons in lampen, waardoor we altijd gericht advies kunnen geven zodat wij u de beste lamp aan kunnen bieden uit ons assortiment. Bij de nr.1 lampenzaak in Weert staan de lichtexpert voor u klaar.

Lampenzaak in Weert

Wat maakt ons bijzonder?
Wat Kurnig lampenzaak in Weert bijzonder maakt is ons deskundige team dat klaarstaat om u te helpen met gratis lichtadvies op maat. Wij nemen de tijd om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen zodat er zeker van te zijn dat u de perfecte verlichting vindt voor bij uw huis of project. Om er zeker van te zijn dat de juiste keuze wordt gemaakt bij de aankoop van een van onze lampen, bieden wij de mogelijkheid om verlichting vrijblijvend thuis uit te proberen. Zo kunt u in uw eigen omgeving zien en ervaren hoe de verlichting bijdraagt aan de sfeer en functionaliteit in de ruimte. Dit maakt ons de nr.1 lampenzaak in Weert.
Neem contact op
Lampenzaak in Beek Limburg

De nr.1 lampenzaak in Weert

Bij Kurnig bieden we een uitgebreide service, deskundigheid en een unieke collectie. Hierdoor garanderen wij dat u de ideale verlichting vindt met een hoogwaardig design dat niet alleen functioneel is, maar ook de juiste sfeer creëert in uw woning.
Bekijk al onze merken

lampenzaak in weert

Ervaar zelf de service van Kurnig licht
Bent u nog niet overtuigd van Kurnig Lampenzaak in Weert? Kom dan zelf langs en ontdek wat wij u kunnen bieden. Onze winkel heeft een unieke collectie lampen van hoge kwaliteit. Van stijlvolle hanglampen tot innovatieve LED-verlichting, we hebben voor ieder wat wils.
Wat ons echt bijzonder maakt, is onze uitstekende service. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om u te helpen. We nemen de tijd om u advies te geven en samen met u de beste lampen voor uw huis te kiezen.
Een bezoek aan onze winkel is zeker de moeite waard. Voel de gezellige en gastvrije sfeer, bekijk onze mooie collectie lampen met eigen ogen en ervaar onze persoonlijke aandacht. Bij Kurnig Licht draait het om uw tevredenheid. Bezoek Kurnig Lampenzaak in Weert en ontdek zelf het verschil dat onze kwaliteit en service maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!


Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
lampenzaak in weert

Persoonlijke service en kwaliteit sinds 1936

Bij Kurnig, de nr.1 lampenzaak in Weert proberen wij al sinds 1936 de beste kwaliteit aan te bieden, samen met een persoonlijke service op het gebied van verlichting. Onze deskundige werknemers helpen u graag verder om de sfeer van uw lampen te ervaren. Met vrijblijvende gesprekken en lichtadvies op maat.

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu