Beste klanten, vanaf donderdag 8 februari t/m maandag 19 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

Lampenzaak in Echt Limburg

Als u op zoek bent naar een lampenwinkel in de buurt van Echt, Limburg, dan is Kurnig Licht de beste keuze voor u. Kom en bezoek onze speciale winkel die gevestigd is in het hart van Heerlen. Bovendien is deze winkel te vinden vlakbij diverse parkeergelegenheden. Kom en geniet van de gastvrije ontvangst van ons ervaren personeel en ontdek ons assortiment bestaande uit prachtige en exclusieve lampen. Ongeacht of u voor modern of eerder klassiek wilt gaan, bij ons bent u aan het juiste adres.

Lampenzaak in Echt Limburg

Bezoek onze unieke winkel
Zoekt u verlichting die uniek is en een echte eyecatcher in uw interieur, en ook iets nuttigs toevoegt? Bij Kurnig Licht in Heerlen, kunnen we u al het lichts en alles wat daarmee te maken heeft, bieden. Deskundigen in sfeerverlichting en verlichtingsadvies, onze lichtadviseurs staan graag voor u klaar, ongeacht uw lichtbehoeften.

Bezoek onze winkel voor een informeel gesprek of bel om een lichtadviseur thuis uit te nodigen, die u graag met lichtplan of advies van dienst zal zijn.
Wij leveren lichtadvies door heel limburg.
Neem contact op
Lampenzaak in Beek Limburg

De beste verlichtingsoplossingen in Echt Limburg

In onze winkel nabij Beek Limburg bieden wij een groot aanbod aan verlichtingsproducten van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan grote merken zoals Occhio, Quasar, prandina en nog veel meer om ervoor te zorgen dat we alleen de hoogste kwaliteit producten in onze winkel hebben.
Bekijk al onze merken

lichtzaak Echt limburg

Bewonder verlichting als nooit te voren.
Bij ons staat u op de eerste plaats. Ons doel is u compleet te ontzorgen. Daarom kunt u ons bezoeken in onze winkel, maar we komen ook graag naar u. Hiermee onderscheiden we ons van online winkels. In onze winkel kunt u verlichting ervaren. Komt u langs en bewonder ons assortiment. Onze verlichtingswinkel biedt een ruim aanbod van diverse stijlen, vormen en maten.

Wij hebben alles in huis om het gevoel boven alles en altijd de beste match voor u op de kop te tikken. Kom bij ons langs en ervaar het voordeel van een op maat gegeven advies en het fysiek kunnen aanschouwen van verschillende soorten verlichting.

Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
lampenzaak nabij Echt Limburg!

De mooiste lampenzaak nabij Echt Limburg!

U bent op zoek naar een lampenzaak in Echt limbrug? Zoek niet verder! Bij Kurnig Licht in Heerlen komen al sinds 1936 verlichting en sfeer samen. De plek voor als u op zoek bent naar advies op het gebied van verlichting. Onze deskundige werknemers helpen u verder om de sfeer van onze lampen te ervaren. Met vrijblijvende gesprekken en lichtadvies op maat!

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu