Beste klanten, vanaf zondag 23 juni t/m maandag 8 juli zijn wij gesloten wegens vakantie.

Collectie Clash bij Kurnig Licht! 

NU TIJDELIJK KORTINGEN VAN 30 TOT 70% OP MEER DAN 100 COLLECTIE MODELLEN!
Vanwege een reorganisatie van onze lampen bieden wij u meer dan 100 uit onze collectie lopende modellen van topdesign merken nu tijdelijk aan met kortingen van 30 tot 70%. Wacht niet te lang, want op = op! Breng een bezoek aan onze winkel en laat onze specialisten uw begeleiden bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing.

Tijdelijke Lampen uitverkoop

Wij reorganiseren onze collecties!
Wij heten u niet alleen welkom om te profiteren van aantrekkelijke kortingen op onze voorgaande collecties, maar nodigen u tevens uit om geïnspireerd te raken door onze nieuwste verlichtingsoplossingen.

Ons assortiment gaat verder dan alleen verlichtingsarmaturen; het biedt een complete verlichtingservaring die esthetiek, functionaliteit en innovatie samenbrengt. Elke hoek van onze showroom in Heerlen kan u laten inspireren. Met onze zorgvuldig samengestelde displays laten wij u zien hoe verlichting uw interieur kan transformeren en een sfeer van comfort kan creëren.
Neem contact op
lampen uitverkoop

Profiteer van de uitverkoop in onze winkel

We hebben met veel enthousiasme en zorg ons assortiment opnieuw georganiseerd om u een nog boeiender scala aan  verlichtingsmogelijkheden te bieden. Om volledig op de hoogte te zijn van welke modellen momenteel profiteren van kortingen van 30 tot 70 procent, nodigen we u uit om onze lampenwinkel in Heerlen te bezoeken of contact op te nemen.
Neem contact op

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu