Beste klanten, vanaf donderdag 8 februari t/m maandag 19 februari zijn wij gesloten wegens vakantie.

De Nr1. Lampenwinkel in Nederland - Limburg

Bent u op zoek naar de beste lampenwinkel in Limburg - Nederland? Dan is Kurnig Licht de keuze voor u. Kurnig Licht is dé specialist voor iedereen. Onze gespecialiseerde winkel, gelegen in het levendige centrum van Heerlen, is gemakkelijk te bereiken met veel parkeerplaatsen in de buurt. Het deskundige personeel heet u van harte welkom en laat u kennismaken met een assortiment prachtige lampen en unieke designs van topkwaliteit. Of u een liefhebber bent van moderne designs, of eerder van traditionele stijlen houdt, bij Kurnig Licht vindt u beslist wat u zoekt. Bij de beste lampenwinkel in Nederland – Limburg staan de lichtexperts van Kurnig Licht voor u klaar.

beste Lampenwinkel in Nederland - Limburg

Bezoek onze unieke winkel
Als u op zoek bent naar unieke verlichting die niet alleen een blikvanger is in uw woonkamer, maar ook functioneel, gaat u naar Kurnig Licht in HeerlenOveral waar verlichting bij komt kijken, bent u bij ons aan het goede adres. De beste lampenwinkel in Nederland – Limburg, bij ons staan altijd een paar deskundige lichtadviseurs paraat om uit te vinden wat u aan verlichting nodig heeft. 

Voor een vrijblijvend gesprek loopt u moeiteloos onze winkel binnen. Ook kunt u bellen voor een lichtadviseur bij u thuis. Of uw behoefte heeft aan een lichtplan, of advies, wij helpen u graag bij het adviseren. In heel Limburg zijn onze diensten aanwezig.
Neem contact op
Lichtplan Laten Maken In Limburg

De Nr1. Lampenwinkel in Nederland - Limburg

In onze beste lampenwinkel in Nederland - Limbrug , presenteren wij een uitgebreide selectie hoogwaardige verlichtingsproducten. Wij voeren gerenommeerde merken zoals Occhio, Holtkötter, Knapstein, Prandina en vele anderen, zodat wij enkel de allerbeste producten in ons assortiment hebben.
Bekijk al onze merken

Beste lampenwinkel in Nederland - Limburg

Ontdek Verlichting op Een Nieuw Niveau.
In de beste Lampenwinkel in Nederland – Limburg staat uw tevredenheid voorop. Ons doel is om u volledig te ontzorgen. U bent van harte welkom in onze winkel en uiteraard komen we ook graag naar u thuis. Daarmee onderscheiden wij ons van online winkels. Verlichting kunt u in onze showroom daadwerkelijk beleven.

Kom bij ons langs en ontdek ons uitgebreide assortiment van veel stijlen, vormen en formaten. U kunt met al uw wensen bij ons terecht. Wij hebben altijd de perfecte oplossing voor u. Gewoon binnenlopen en de voordelen ervaren van bijstand op maat, waarbij u de soorten lampen met eigen ogen kunt bekijken in de beste lampenwinkel in Nederland - Limburg.
Neem contact op
Martin Blok
Martin Blok
02/06/2021
Een erg goede en snelle service toen onze plafonnière die we tijdens een kort verblijf in Heerlen hadden aangeschaft het niet naar behoren bleek te doen. De firma Kurnig stelde ons binnen een dag in de gelegenheid om de lamp bij ons in de omgeving Rotterdam om te ruilen. Een verrassende en elegante oplossing waar we natuurlijk erg tevreden mee waren. Helemaal in lijn met de prettige ontvangst en het deskundige advies dat we in de winkel hadden ervaren!
Casper Janssen
Casper Janssen
30/03/2021
Fijne service, snel geholpen en goed meegedacht binnen het budget. Ik kom terug!
Rob Riedl
Rob Riedl
02/01/2021
Super bedankt voor het goede advies en de genomen tijd! Het ziet er top uit met de lampen en de lichtopbrengst is uitstekend! Kost misschien iets, maar dan heb je ook wat!!????????
geert verstappen
geert verstappen
17/12/2020
Nieuwe verlichting in de woonkamer. Agnes kwam aan huis en heeft het plan gemaakt. Op de zaak konden we de lampen bekijken en werd goed meegedacht. Installateur heeft na enkele weken de verlichting geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Perfecte pre- en aftersales. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: warm aanbevolen
beste Lampenwinkel in Nederland - Limburg

Persoonlijke service in onze lampenzaak

U bent op zoek naar de beste lampenwinkel in Nederland - Limbrug? Zoek niet verder! Bij Kurnig Licht in Heerlen komen al sinds 1936 verlichting en sfeer samen. De plek voor als u op zoek bent naar advies op het gebied van verlichting. Onze deskundige werknemers helpen u verder om de sfeer van onze lampen te ervaren. Met vrijblijvende gesprekken en lichtadvies op maat!

Bezoek ons

Parkeren kan bij ons in de straat voor de deur, max. 1 uur. Of parkeer in een van de vele dicht bij gelegen parkeergarages. Ons adres is:
Doctor Poelstraat 19
6411 HG Heerlen
Nederland

Neem contact op

Contactformulier
Telefonisch contact
Neem gerust telefonisch contact op met Kurnig Licht voor direct antwoord op uw vragen.
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG HEERLEN
Nederland

Contact

+31 (0) 45 57 16 757
06-55302925
info@kurnig.nl

Disclaimer
Privacy Statement

Contact

Zondag Gesloten = Rustdag
Maandag Gesloten = Werk buitenshuis
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten = Werk buitenshuis
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
menu