alma Untitled-2 aqua artimide artimeta b bd bega belux berla expo brandvanegmond catellanismith deltalight debsch eikelenboom fsign flos

Contact

Kurnig Licht
Doctor Poelsstraat 19
6411 HG Heerlen
+31 (0) 45 57 16 757
info@kurnig.nl

Disclaimer

Led-verlichting

By admin / november, 27, 2012 / 0 comments

Led-verlichting

ledware

LEDw@re is LED verlichting groothandel in LED verlichting en andere zuinige LED producten. Wij leveren aan particuliere en de zakelijke klant (maatwerk).

Ledw@re is een jong en dynamisch bedrijf dat begon met de verkoop van LED verlichting in begin 2009. Een aantal jaar geleden hadden veel websites een incompleet assortiment en boden niet genoeg informatie aan, daar wilde LEDw@re een eind aan maken. Sinds het begin zijn wij continu op zoek naar nieuwe producten om aan ons assortiment toe te voegen, zodat de klant altijd een juist product kan vinden. Juiste en goede informatie is altijd van belang, maar voor LED verlichting cruciaal. Aangezien LED vrij nieuw is weten veel mensen niet echt wat ze moeten bestellen of wat zij nodig hebben. LEDw@re probeert dan ook zoveel mogelijk informatie op de websites te delen, zodat de klanten precies weten waar zij aan toe zijn. Klanten kunnen altijd terecht bij ons voor vragen, welke wij dan met veel enthousiasme zullen beantwoorden en voor producten op maat is LEDw@re altijd bereid om een offerte te maken. Wilt u echt face-to-face zaken doen, kunt u altijd even langskomen in onze showrooms of verkooppunten, waar wij u zo goed mogelijk van dienst zullen zijn.


Visit Website »